Palvelutukku Itä-Suomi


Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka välittää tuotteita niin maailmalta kuin maakunnasta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja joukko non-food-tuotteita. Olemme toimitustukku, eli toimitamme tuotteet asiakkaalle perille saakka.


Toimitilamme Mikkelin Tuskussa valmistuivat vuonna 2011. Toimintaamme varten suunnitelluissa tiloissa on kaikki tarpeellinen sekä runsaasti kekseliäitä yksityiskohtia parantamassa toimintaa ja tehokkuutta.


Toimitustukkuna panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tavarat tarvittaessa aamuvarhaisella asiakkaan kylmiöön saakka.


Haluamme toimia logistisena kumppanina tuottajien ja teollisuuden, sekä keittiöiden välillä. Palaverihuoneessamme pääsevät tuottajat esittelemään tuotteitaan ja ostajat kysymään suoraan tuottajilta.


Toimitamme tuotteita mm. Mikkelin kaupungille, ympäristökunnille ja Etelä-Savon sairaanhoitopiirille. Asiakkainamme on päiväkoteja, kouluja, ravintoloita, kahviloita ja työpaikkaruokaloita. Pääasiallinen toimintasäde on noin 100 km Mikkelistä ja Kuopiosta.Käyttäjätunnus:

Salasana: