Historiaa

 

1987

Mikkelin Vihanneksen perusti Sylvi Kankkunen vuonna 1987. Alkuun yritys palveli enimmäkseen vähittäiskauppaa, joka tarvitsi paikallista, nopeaa ja palvelevaa tukkua. Tuotevalikoima keskittyi hevi-tuotteisiin.

 

2006

Sylvin tytär Tarja aloitti aikanaan työuransa tukussa, mutta työskenteli sitten joitain vuosia ihan muulla alalla. Kiinnostus tukkua ja perheyritystä kohtaan ei kuitenkaan sammunut, ja vuonna 2006 yrityksen sukupolvenvaihdoksessa Tarja Kankkunen otti paikan yrityksen vetäjänä.

 

Toimitusjohtajana Tarja on ottanut heti alusta haasteekseen yrityksen kehittämisen ja eteenpäin viemisen. Tuotevalikoima on kasvanut hevi-tuotteista kattamaan käytännössä kaiken, mitä kokki tarvitsee. Toiminta-alue on myös laajentunut, ja asiakaskunta monipuolistunut.

 

2010

Patu-ketjuun Mikkelin Vihannes liittyi vuonna 2010. Ketjun jäsenyys laajentaa tuotevalikoimaa, sekä tuo etuja, kun tavarantoimitajasopimuksista neuvotellaan keskitetysti.

 

2011

Vuonna 2011 valmistuivat uudet, erinoimaiset toimitilat, joihin yritys muutti marraskuussa 2011. Uudet tilat tarjoavat mahdollisuuden tuotevalikoiman kasvattamiseen edelleen. Kaikile tuoteryhmille on omat, tarkoituksenmukaiset tilat, joissa toimiminen on helppoa ja tehokasta, unohtamatta työtilojen viihtyisyyttä.


Käyttäjätunnus:

Salasana: